duminică, decembrie 10, 2023
Istoria este cea mai frumoasă poveste...

UNDE SUNTEM

Satul Pârjoaia (denumirea veche, astăzi Izvoarele) este, probabil cel mai frumos sat de pe malul Dunării, practic singurul sat de munte pe malul Dunării dobrogene, ascuns între Colinele Pârjoaiei, un spațiu în care energia pozitivă își face simțită prezența imediat ce pășești pe ulițele sale. Administrativ, localitatea aparține de comuna Lipnița (județul Constanța).

CINE SUNTEM

Asociația Culturală Poveștile Mării Negre este o asociație non-profit ce reunește sub umbrela sa mai mulți jurnaliști, oameni de cultură, pasionați de istorie, descoperitori și păstrători de tradiții, care dezvoltă o serie de proiecte culturale și educaționale dedicate spațiului dobrogean.

CE VREM

Tabăra de Istorie și Civilizație Dobrogeană Pârjoaia este un proiect al Asociației Culturale Poveștile Mării Negre prin intermediul căruia dorim nu doar să oferim oamenilor posibilitatea de a descoperi un colț minunat al Dobrogei, ci și să desfășurăm proiecte culturale și educaționale în aer liber, dedicate copiilor și iubitorilor de istorie și civilizație dobrogeanăde orice vârstă.